Ce să purtăm dacă suntem minione

 


Ce să purtăm dacă suntem minione

 

 


În general, sunt considerate minione femeile cu o înălțime mai mică de 1,60 m , măsura nu prea contează. De fapt, majoritatea minionelor poarta măsura 36-38 (cel puțin în România). Hainele petite sunt diferite de cele normale, având un rever mai mic, mâneca mai scurtă, lungimea mai scurtă și răscroiala mânecii puțin mai ridicată. Fetele minione, spre norocul lor, pot purta aproape orice stil sau ținută învățând câteva strategii simple care să le flateze silueta.

Pantaloni lungi și pantofi cu toc - ar fi ideal să nu lipsească din garderoba ta o pereche de pantaloni cu o croială dreaptă și cu o lungime care să acopere pantoful cu toc. Acest artificiu crează iluzia unor picioare mai lungi.

Dacă totuși vrei să porți balerini sau pantofi cu talpă joasă poți alege o pereche care se potrivește cu nuanța pielii tale sau cu pantalonul/fusta pe care o porți.

 

now-and-wow-blognow-and-wow-blog

 

Alegerea culorilor - îmbrăcămintea într-o singură culoare are un efect de alungire a corpului, iar încăltămintea nude crează iluzia de alungire a picioarelor.
Culorile închise crează iluzia unui corp mai subțire și poți scăpa de plictisitorul negru încercând nuanțele închise ale culorilor: verde, albastru, maro sau mov. Dacă vei asorta și dresurile la întreaga ținută, vei crea o unitate cromatică.

 

now-and-wow-blognow-and-wow-blognow-and-wow-blog

 

Dungile verticale și diagonale, pe care personal le ador, ajută tipele minione să pară mai înalte și mai slabe.

 

now-and-wow-blognow-and-wow-blognow-and-wow-blog

 

Miraculoasele tocuri - chiar și un toc de 4-5 cm te ajută să stai mai dreaptă și cu pieptul în față, schimbându-ți postura corpului. Bineînțeles, dacă simți că nu ești tu însăți încălțată cu tocuri și nu te simți confortabil, poți opta să nu le porți.

 

now-and-wow-blognow-and-wow-blog

 

Curelele sunt recomandate doar în cazul în care ai o talie de viespe. Cel mai bine ar fi să eviți curelele late și cu catarame metalice, optând pentru cele subțiri pe care le poți purta și pe solduri.

 

now-and-wow-blog

 

Dacă ești minionă, atunci și accesoriile purtate vor fi mai mici. O geantă supradimensionată ar fi la modă, dar ar inghiți o siluetă micuță. De asemenea, dungile și bulinele arată mai bine atunci când au dimensiuni reduse.

Poartă fuste creion- acestea cad natural pe linia corpului, flatează curbele și crează iluzia de alungire pe care ți-ai putea-o dori. Nu uita că lungimea fustei să fie păstrată până la genunchi sau deasupra.

now-and-wow-blognow-and-wow-blog

 

Dacă ești micută și plinuță cel mai bine ar fi să eviți imprimeurile mari (flori,figuri geometrice), texturile grele precum catifeaua, reiatul gros sau blana; de asemenea nu se numară printre prietenele tale hainele care atrag atenția asupra taliei sau a soldurilor.

Iată câteva sugestii:

- alege printuri cât mai mici (nu trebuie să depășească mărimea pumnului tău strâns)
- poartă bluze și cămăși cu mâneci 3/4 (acestea fac ca torsul și mâinile să pară mai lungi)
- jaboul și cămășile încărcate nu avantajează minionele
- evită să porți bijuterii prea mari
- alege haine monocromatice ( mai multe tonuri ale aceleiași nuanțe )
- bluzele cu decolteul în forma de V sau U fac gâtul să pară mai lung
- o eșarfă lunga legată lejer în jurul gâtului crează iluzia de verticalitate
- evită dungile orizontale chiar și la bust

P.S.: Încearcă să porți haine în care te simți confortabil și care iți reflectă personalitatea, în ele vei arata cel mai bine.