CONTACT
Telefonic

Mobil: (0724) 016 040 / (0729) 828 168

Program de lucru

Luni - Vineri: 11:30 - 20:30
Sâmbătă: 11.30 - 18:00

Prin e-mail

contact@nowandwow.ro.

Pe rețelele de socializare
    

 


 Plată

CE METODĂ DE PLATĂ POT UTILIZA PENTRU CUMPĂRĂTURILE MELE?

Sunt disponibile următoarele metode de plată:

  • plata prin "Numerar la livrare" - veți plăti ramburs la primirea coletului. Plata se face numerar agentului de curierat.
  • plata cu Cardul - veți achita cu cardul direct pe site la secțiunea "Metoda de plată". Sunt acceptate următoarele tipuri de card: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express.

   

DE CE AR PUTEA CARDUL MEU SĂ FIE RESPINS?

Datele pe care ţi le solicităm trebuie să coincidă cu cele de pe cardul tău. O simplă greşeală de tastare poate cauza respingerea operaţiunii, deci te rugăm să completezi cu atenţie formularul de plată. Limita ta de credit ar putea fi depăşită sau cardul ar putea fi expirat.

Te rugăm să contactezi banca ta în legătură cu orice întrebări pe care le-ai putea avea despre cardul de credit cu care efectuezi plata.

SUNT SIGURE PLĂȚILE CU CARDUL PE SITE?

Toate tranzacțiile cu cardul sunt sigure și criptate. Folosim procesatorul de plăți stripe, un procesator cu notorietate la nivel mondial in ceea ce privește siguranța plăților și a datelor.

POT SĂ PRIMESC O FACTURĂ PE CARE SĂ APARĂ NUMELE COMPANIEI MELE?

Da. În coşul de cumpărături, poţi indica dacă achiziţia este efectuată pentru o persoană fizică sau o companie. În cazul unei companii, vei fi rugat să furnizezi datele tale fiscale.